dot_animation
19.4.2024
1:27
Søg på brancher
facebook

Ny app fungerer som
mobil værktøjskasse

Den er primært et værktøj til vindues- og døropmåling, men kan også så meget andet

XL-BYG kæden har udviklet en ny applikation, der fungerer som et enkelt og effektivt arbejdsredskab, som skal lette håndværkeres hverdag. Det primære værktøj er en vindues- og døropmåling, men også de øvrige funktioner i app’en gør den brugbar til mange forskellige opgaver i hverdagen.

En telefon er et vigtigt stykke værktøj i håndværkerens hverdag – og en smartphone kan udbygges, så den bliver helt uundværlig. Det er en del af tanken bag den nye applikation. App’en er først og fremmest et redskab til nemmere vindues- og døropmåling. Med en elektronisk blok kan opmålinger, notater og billeder samles og bruges til at indhente tilbud. Det hele foregår helt enkelt med forskellige muligheder, så alle informationer er på plads fra starten. Opmålingerne kan efterfølende sendes direkte per mail fra applikationen. På den måde kan håndværkeren spare tid og undgå fejl i arbejdsprocessen.

Kørebog, vaterpas m.m.

Den nye mobile værktøjskasse har mere at byde på. I samarbejde med en række professionelle håndværkere er udvalgt nogle relevante redskaber, som  er rare at have ved hånden.

En af funktionerne i app’en er den elektroniske kørebog, der nemt kan holde styr på antal kørte kilometer. Kørslen kan derfor tilknyttes og faktureres til et givent projekt. Øvrige funktioner i applikationen er integrerede værktøjer som vaterpas og vinkelmåler samt en formelsamling til relevante udregninger.

Et XL-VIP kort, den aktuelle tilbudsavis fra XL-BYG og navigation til nærmeste XL-Byg forretning er også altid ved hånden, automatisk indbygget i telefonen. Desuden er der nyheder og underholdning til dagens pauser bl.a. i form af nyhedsopdateringer fra TV2.

Maj 2012

 

tnx4--XLhndvrkerapp.jpg - Højre billede 802xNy håndværker-app, hvor relevante værktøjer altid er lige ved hånden.