dot_animation
28.3.2024
10:29
Søg på brancher
facebook

Multimaskine til renholdelse

En kvik-kobling gør det muligt at af- og tilkoble redskaberne på mindre end 10 sekunder og helt uden brug af værktøj

Udviklingsafdelingen hos Texas i Odense har udviklet Combi 800, som er en alsidig og kraftfuld multimaskine, der giver mulighed for at få en fejemaskine, sneskraber og sneslynge i én og samme maskine.

Combi 800 er udviklet med en kvik-kobling, som gør det muligt at af- og tilkoble redskaberne på mindre end 10 sekunder og helt uden brug af værktøj, herved opnås høj fleksibilitet i brugen af maskinen. Texas tilbyder tre redskaber til Combi 800 – en 80 cm fejekost, sneskraber og en sneslynge. Sidstnævnte er, med en arbejdsbredde på 61 cm og et stærkt to-trins centrifugesystem, ideel til rydning af store mængder sne. Der arbejdes i øjeblikket på tre-fire nye redskaber til Combi 800 indenfor græs, jord og renholdelse, som forventes lanceret i 2014.

Udstyret med el-start 

Maskiner med motorbetegnelsen TGE er udstyret med 230V el-start.

- Det har været vigtigt for os at udvikle en model med el-start, som gør det muligt at starte motoren med en ledning fra stikkontakten og et tryk på startknappen. På den måde undgår man problemer med manuel start på en kold vintermorgen, udtaler Lasse Nilsson, salgschef hos Texas.

Desuden er motor og aksel placeret lige over hjulcenter, hvilket giver den bedste balance i maskinen. De vitale gearkomponenter er produceret af en førende komponentleverandør i Danmark. Det sikrer lang levetid og driftsikkerhed. Maskinen har fire gear frem og et bak, som gør det muligt at arbejde optimalt med alle slags redskaber, da de oftest kræver hver deres arbejdstempo.

God arbejdsbelysning

Til Combi 800 kan der tilkøbes snekæder, opsamlerkasse og en genopladelig LED-lygte, som også passer til andre Texas fejemaskiner. Lygten har en lyskapacitet på 250 lumen, som giver en god arbejdsbelysning ved arbejde i tusmørke eller mørke.

Texas er en dansk virksomhed med mere end 50 års erfaring i havebranchen. Alle virksomhedens produkter har særligt fokus på driftsikkerhed, brugervenlighed og design, og størstedelen af sortimentet er udviklet i Danmark. Udover et landsdækkende forhandlernetværk i Danmark  eksporterer Texas til mere end 30 lande.

Oktober 2013

  Combi 800 giver mulighed for at få en fejemaskine, sneskraber og sneslynge i én og samme maskine.