dot_animation
25.4.2024
14:1
Søg på brancher
facebook

Skilte i glas giver nye designmuligheder

Macer Glass er en ny serie skilte i glas fra Modulex, som lader bygningsdetaljerne komme til deres ret 

Modulex lancerer en ny serie skilte i glas, som træder i baggrunden og lader bygningsdetaljerne komme til deres ret. Macer Glass hedder serien, der også giver nye grafiske muligheder

- Man kan for eksempel designe et dekorativt mønster til bagsiden af glasset og lægge en folietekst på forsiden, forklarer Erik Gregersen, der er Business Unit Manager hos Modulex. Og han tilføjer:

- Når man bruger begge sider af glasskiltet, fås en dybdevirkning, som for eksempel ikke er mulig med skilte i metal.

Modulex kan også lægge folier mellem skiltenes glaslag. Folierne fås i flere varianter fra let gennemsigtige til helt matterede, så man kan arbejde kreativt med grader af transparens.

Printer på glas

Macer Glass udføres med tekster, piktogrammer og grafiske mønstre i folier, ligesom Modulex kan printe direkte på glasskiltene, så man undgår at bruge folie.

- Denne teknologi hedder print-on-panel. Alt det, man kan printe på papir, kan vi printe direkte på glasset i samme høje kvalitet, siger Erik Gregersen.

Nemt at ajourføre skilte

Serien Macer Glass dækker ethvert skiltebehov i en bygning – alt fra bordskilte til vægskilte og nedhængte skilte. Serien fås også som Paperflex, hvilket bevirker, at man kan printe på papir eller transparenter og lægge dem mellem skiltenes to glaslag. Det er især en fordel til møderum, hvor forskellige grupper eller udvalg holder møder. Her er der ofte behov for at ajourføre skiltene med aktuelle oplysninger fra dag til dag.

Hærdet glas 

Macer Glass er udført i hærdet glas, der er ti gange stærkere end almindeligt glas. Glasskiltene kan knuses, hvis man slår ekstremt hårdt på dem, men glasstykkerne er ufarlige. Desuden findes råmaterialerne til glas i ubegrænsede mængder. Glas er derfor et bæredygtigt materiale, der ikke tærer på verdens ressourcer.

– Og retursystemerne for glas er godt organiserede i hele verden. Det er nemt at komme af med skiltene, der kan smeltes om og genbruges, siger Erik Gregersen. 

April 2012

 

rpgu--ModulexMacerglassproject.jpg - Højre billede 802x

Macer Glass, en ny serie skilte i glas fra Modulex, dækker ethvert skilte-behov i en bygning.

b7ze-59859-ModulexMacerglasdoorsign.jpg - Højre billede 1533x