dot_animation
23.4.2024
20:41
Søg på brancher
facebook

Dansk design succes gennem 50 år

Ole Lynggaard Copenhagen har skabt et internationalt brand, som fortsat passionerer og inspirer kvinder verden over

Forankret i Ole Lynggaards grundtanke om kombinationsmuligheder og det personlige udtryk skaber Ole Lynggaard Copenhagen efter 50 år fortsat håndlavede smykker i værkstedet i Hellerup, København.

Håndværket er passionen. Derfor sidder der i dag 45 guldsmede, som tilsammen danner Nordens største guldsmedeværksted. Hvert enkelt smykke bliver støbt og samlet fra bunden, hvorefter det sendes ud i verden.

Til daglig deler Ole Lynggaard atelier med sin datter og søn, Charlotte og Søren Lynggaard, som i dag fører Ole Lynggaard Copenhagen videre i fællesskab med deres ægtefæller – CCO Michel Norman og Field Sales Manager Hanne Lynggaard.

Side om side med sin far

Guldsmed Charlotte Lynggaard har siden 1992 skabt og designet smykkekollektioner side om side med sin far. Det er i dialogen med materialerne og hinanden, at de hver især skaber unikke smykkekollektioner og sikrer nyskabende designs med øje for traditionerne.

Søren Lynggaard har siden barnsben haft sit virke i virksomheden og blev i 2003 indsat som adm. direktør.

Ole Lynggaard Copenhagen forhandles i dag hos udvalgte samarbejdspartere i Europa og Australien foruden i egne flagship stores i København og Stockholm. Siden 2008 har virksomheden været Kongelig Hofleverandør.

Marts 2013

  Efter 50 år skabes der fortsat håndlavede smykker i værkstedet i Hellerup, København.