dot_animation
29.3.2024
7:14
Søg på brancher
facebook

Hæver standarden for tidsregistrering – igen …

Den første version af TimeSheet Reporter var nærmest revolutionerende, og nu bliver der lanceret en ny

Danskejede TimeSheet Reporter gør det muligt at registrere tid via aftalerne i en Outlook-kalender og hæver med ny version endnu engang standarden for software til tidsregistrering.

Som en af de ledende virksomheder indenfor tidsregistreringssoftware har TimeSheet Reporter (med hovedsæde i Herlev) altid haft en unik løsning til virksomheder og organisationer, der ønsker at gøre deres tidsregistrering lettere og mere nøjagtig. Løsningen gør det muligt at bruge aftaler i Outlook som basis for tidsregistreringen, og en supervisor kan nemt godkende de indsendte timer. Desuden kan data deles begge veje med andre systemer,  hvis man ønsker det. Og det er der mange, der gør.

Kunder i hele verden 

TimeSheet Reporters unikke løsning gør også i dag, at virksomheden har kunder over hele verden. Kunder hvis tidsregistrering er blevet betydeligt lettere. Det at kunne bruge et værktøj, man allerede kender, Outlook kalenderen, er nemlig meget populært.

En anden ting, der understreger TimeSheet Reporters succes, er et partnerskab med Microsoft.

En lang række forbedringer

- Da TimeSheet Reporter for nogle år siden lancerede den første version af produktet med samme navn, var det nærmest revolutionerende og satte en helt ny standard for, hvad tidsregistreringssoftware også kan være, udtaler adm. direktør i TimeSheet Reporter, Thomas Testmann, og tilføjer:

- Vi har netop lanceret en ny version, der indeholder en lang række forbedringer, som vil gøre brugen af TSR til en endnu bedre oplevelse. Og dermed hæver vi igen standarden.

En af egenskaberne i den nye version er en forbedret brugergrænseflade, der også har fået nyt layout. Derudover indeholder produktet andre forbedringer, inklusiv understøttelse af Office 2013 og en hurtigere rapportfunktion.

December 2012