dot_animation
18.4.2024
17:44
Søg på brancher
facebook

Online IT-support til private

Computerfriend.dk ApS bliver listet som én af Danmarks 10 nye IT-kometer 

Computerfriend.dk er et nyt onlinekoncept for IT-support til private, som IT-eksperter udfører hjemmefra. Via denne platform kan IT-eksperterne hjælpe med at løse computerproblemer i deres fritid og tjene lidt ekstra penge.

- De slipper for al administration og de dyre licenser, der er nødvendige for at drive en support-virksomhed. I stedet kan de koncentrere sig om at yde den hjælp, de er gode til. De kan arbejde og tjene ekstra penge, når de har tid til det, oplyser Thomas Wiborg Steen, der er adm. direktør og grundlægger af Computerfrind.dk ApS. 

Ved udvælgelsen af IT-eksperterne lægges der primært vægt på kompetencer og IT-færdigheder, erfaring, god kundekontakt og forståelse for tekniske problemer. Både talentfulde studerende og erfarne IT-supportere kan komme i betragtning.

- Vi arbejder frem mod at udbygge konceptet internationalt og dermed starte ”nørdernes revolution” flere steder i Europa, siger Thomas Wiborg Steen.

Idéen til Computerfriend.dk opstod i IDEA-HOUSE inkubatorordningen i Esbjerg og vandt servicekategorien i Venture Cup 2010. Firmaet blev stiftet i juni 2010, da Innovation MidtVest investerede i det via venturekapital, og Computerfriend.dk ApS er for nylig blevet listet af Morgenavisen Jyllands-Posten som én af Danmarks 10 nye IT-kometer.

Februar 2012