dot_animation
19.4.2024
15:51
Søg på brancher
facebook

Ny badeværelsesserie med kraftig magnet

Det første produkt er en ”svævende” magnetisk acrylholder, der kan monteres på væggen uden brug af værktøj 

Designvirksomheden Reenberg’s, der har slået sit navn fast ved at designe innovative og universelle ophængsløsninger til hjemmet, fortsætter nu succesen og sender en ny badeværelseserie på markedet.

Den nye produktserie består bl.a. af en shampooholder og en elegant og stilfuld akrylbox, der ved hjælp af en kraftig magnet sættes op på væggen og eksempelvis er tiltænkt til opbevaring af hverdagens almindelige toiletsager.

Ophæng uden huller

Det første produkt i badeværelseserien er en ”svævende” magnetisk akrylholder, der ved hjælp af en klæbbar supermagnet let kan monteres på væggen uden brug af værktøj.

- Når vi møder vores kunder på messer og andre steder i verdenen, så hører vi ofte, at de er glade for at slippe for at bore kedelige huller i væggene. Det er netop vores varemærke, og med den nye badeværelseserie flytter magneterne ind i hjemmets vådrum, hvor man for alt i verden gerne vil slippe for huller i væggene, forklarer Line Reenberg Vilstrup fra Reenberg’s.

Løsningen på hverdagens problemer

Det startede som en lille dansk iværksættervirksomhed, og i dag er Reenberg’s etableret på det globale eksportmarked. I 2008 lancerede Reenberg's en karkludholder, der ved hjælp af magneter kunne hænge indvendig i køkkenhåndvasken. Et velkendt hverdagsproblem i de fleste hjem blev således startskuddet, og siden er der lanceret en lang række smarte, funktionelle og patenterede magnetløsninger til hjemmet.

Reenberg’s drives af Line Reenberg i samarbejde med hendes mor, Grethe Reenberg. De eksporterer til mere end 20 lande over hele verden. Den nye badeværelseserie er således allerede ved at blive eksporteret til lande som Tyskland, Rusland, Italien og Indonesien.

November 2012

 

Den nye ”svævende” magnetiske akrylholder.

nkcq-64265-Acrylbox_whit_shower.jpg - Højre billede 988x1297